Avloppsrening Stockholm


Vi hjälper dig

Behöver du avloppsrensning i Stockholm? Då är vi företaget för dig. Många fastigheter är äldre och med gamla rör som är slitna. Men vi har mångårig erfarenhet inom branschen och vi erbjuder alla de tjänster som behövs för att rensa avlopp. Din vardag blir både lättare och smidigare när du får hjälpen som du behöver av professionella medarbetare från oss.
Vi har funnits sedan 1998 och vi kan hjälpa dig med alla slags avloppsrensningar som stopp i avlopp, men även komplicerade projekt som fräsning och ledningssökning. Alla arbeten genomförs på ett professionellt och smidigt sätt så att du har tid över för annat.

Avloppsrensning Stockholm

Vi är stolta över att kunna lösa allt när det kommer till avloppsrening i Stockholm. Det kan exempelvis handla om avancerade arbeten som fräsning där vi först gör en rörinspektion. Det innebär att vi filmar insidan av rören för att få en tydligare överblick, hur och om rören har samlat på sig beläggningar eller rotintrång.
Nästa steg är att vi högtrycksspolar eller fräser bort rost och rotbeläggningarna från avloppsröret, och du kan känna dig trygg med att den absolut senaste tekniken används, samt att du kan få hela arbetsförloppet sparat på en CD-skiva eller ett USB-minne så du kan säkerställa att vi utfört ett korrekt arbete.

Att arbeta i förebyggande syfte

Utöver fräsning utför vi hetvattenspolning för att ta bort beläggningar och vi stamspolar och rensar med jämna mellanrum bland mycket annat. Det är upp till dig som kund att anlita oss utifrån dina egna behov och önskemål. Vi erbjuder även rörinspektion så att du kan ta hand om problemen i förebyggande syfte, innan de hinner uppstå.

Vår service håller högsta klass när det gäller arbeten relaterade till avloppsrensning. Du som kund kan känna dig säker med att vi kan vår sak och att våra anställda är kompetenta och effektiva. Så kontakta oss redan idag för avloppsrensning i Stockholm.

KONTAKT

 

Tel: 08-25 17 32

Mail: info@avloppsservice.se

Adress: Ranhammarsvägen 4A, 168 67 Bromma

ÖPPETTIDER

 

Mån – Fre kl. 7.00-16.00

Därefter jour dygnet runt på: 08-25 17 32