Avloppsrensning Ekerö

Hjälp med avloppsrören

Har du drabbats av beläggningar i avloppsrören eller kanske behöver du en inspektion av dina rör för att förebygga problem? Då har du hamnat helt rätt. Vi erbjuder våra tjänster för avloppsrensning i Ekerö med ett team av professionella och erfarna anställda som finns här för dig.

Avlopp Service startade 1998 så vi har många år av arbetslivserfarenhet i branschen. Sedan starten har vi arbetat med alla slags jobb när det gäller avloppsrensning. Vi har lösningen för alltifrån fräsning till stamsspoling till alla möjliga scenarion som du någonsin kan tänka dig att hamna i.

Avloppsrensning Ekerö

Om du vill förebygga översvämningar och andra kostsamma händelser som kan orsakas av stopp eller tilltäppta rör eller brunnar, då kan vi exempelvis erbjuda slamsugning där vi tömmer och rengör brunnen eftersom det lätt kan bli översvämmat när löv samlas på hösten och täpper till den.

Vi erbjuder våra tjänster för avloppsrensning i Ekerö, både till privatpersoner och företag. Oavsett om det skulle gälla enklare arbeten som stopp i avloppet eller mer komplicerade projekt där det krävs rörsökning och fräsning så genomför vi dem med högsta tänkbara kvalitet och med utbildad och erfaren personal i spetsen.

Många nöjda kunder

Vi har många kända fastighetsbolag som är kunder hos oss och det talar för att vi kan vår sak. Några av våra kunder är Balder, Expandia, Akelius och Stockholms Brandförsvar bara för att nämna några. Du får garanterat expertishjälp när du anlitar oss, och oavsett om det gäller förebyggande arbeten eller arbeten som måste genomföras så fort som möjligt så är vi snabbt på plats. Vi erbjuder jour och vårt journummer är öppet dygnet runt.

Anlita oss för alla dina vardagsbekymmer gällande avloppen och vi garanterar att du inte längre behöver oroa dig för översvämningar eller stopp.

KONTAKT

 

Tel: 08-25 17 32

Mail: info@avloppsservice.se

Adress: Ranhammarsvägen 4A, 168 67 Bromma

ÖPPETTIDER

 

Mån – Fre kl. 7.00-16.00

Därefter jour dygnet runt på: 08-25 17 32