Avloppsrensning Kista

Många tjänster att välja mellan

Om du har behov av avloppsrensning i Kista så ta tillfället i akt och anlita oss som din personliga experttjänst när det gäller små eller stora arbeten inom avloppsrensning. Vi arbetar med bland annat hetvattenspolning, sanering, fräsning och stamspolning bara för att nämna några få tjänster.

När det gäller hetvattenspolning som exempel så rengör vi ditt köksavlopp snabbt och enkelt med hjälp av högtrycksspolning med varmt vatten för att lösa upp fett och smuts ordentligt. Vi använder även anpassade munstycken för att komma åt alla utrymmen i avloppet så att vi kan säkerställa att allt blivit rengjort.

Avloppsrensning Kista

Att hetvattenspola dina avlopp regelbundet förebygger bildandet av smuts, stopp och översvämningar, vilket är ett effektivt sätt att förhindra kostsammare åtgärder i framtiden. Det är smart att tänka långsiktigt och framförallt förebyggande, och det är också där vi kommer in i bilden. Med hjälp av våra tjänster kan du känna dig säker när du väljer exempelvis hetvattenspolning eller om du vill ha en rörinspektion, och vi finns alltid till hands för att hjälpa dig dygnets alla timmar. Vi har ett särskilt journummer som du når oss på vid akuta problem så att vi hjälpa våra kunder i närområdet oavsett tid på dygnet.

Håll koll på varningssignaler

Många problem har varningssignaler som ger indikationer i ett tidigt skede att du har problem och där du kan se om du behöver åtgärda dina avlopp. Det kan handla om sådana saker som att vattnet rinner ner sämre än vanligt, eller att det blir översvämning då och då i vasken utan någon riktig förklaring. Det kan också handla om att det bubblar eller kluckar i diskhon och det tyder på att avloppet behöver spolas rent. Hetvattenspolning kan även användas när rören fryser, vilket ibland kan hända vid väldigt kalla vintrar här hemma i Sverige.

Kompetent och trevliga anställda

Oavsett vad det är för åtgärd som du behöver så har vi kunskapen och verktygen som krävs för avloppsrensning i Kista. Kontakta oss för hjälp och rådgivning vare sig det gäller mindre och enkla jobb eller större och avancerade projekt.

KONTAKT

 

Tel: 08-25 17 32

Mail: info@avloppsservice.se

Adress: Ranhammarsvägen 4A, 168 67 Bromma

ÖPPETTIDER

 

Mån – Fre kl. 7.00-16.00

Därefter jour dygnet runt på: 08-25 17 32