Avloppsrensning Nacka

Löser alla avloppsproblem

Behöver du hjälp med avloppsrensning i Nacka? Då har du kommit helt rätt. Vi erbjuder tjänster för allt som har med avlopp att göra, från hetvattenspolning och fräsning till rörinspektion och ledningssökning. Du kanske vet om hur avloppssystemet fungerar i de flesta hem, men du kanske inte vet hur vanligt det är att problem kan elimineras helt och hållet bara med hjälp av lite förebyggande arbeten.

Viktigt att förebygga

Med hjälp av våra tjänster så kan du enkelt förebygga många problem som kan dyka upp i framtiden, och exempelvis rörinspektion är en av våra användbara tjänster för att förebygga rotangrepp eller avlagringar som är vanligt förekommande i de flesta rör. Vi lokaliserar felen enkelt med en kamera som vi använder för att filma insidan av röret med. Då kan vi lätt se om små komplikationer hittats och enkelt åtgärda dem innan de blir till större problem.

Se till att du anlitar oss vid minsta tecken på att avloppsrören skulle behöva åtgärder, exempelvis om du hör ett kluckande ljud i vasken eller om du börjar få översvämning i diskhon. Vi har även ett journummer som du kan ringa till dygnet runt om olyckan skulle vara framme.

Avloppsrensning Nacka

Våra bilar är försedda med rörinspektionskameror så att vi kan genomföra en inspektion även om du har bokat oss till ett annat arbete och vi märker att en inspektion måste göras. Många av våra kunder har valt oss helt enkelt för att vi är kompetenta och snabba på det vi gör, samt att våra arbeten alltid håller högsta kvalitet. Vi har många välkända kunder i dagsläget, vilket också är ett bevis på att vi kan detta med avloppsrensning i Nacka. Boka oss redan idag så ger du oss chansen att bevisa det även för dig.

KONTAKT

 

Tel: 08-25 17 32

Mail: info@avloppsservice.se

Adress: Ranhammarsvägen 4A, 168 67 Bromma

ÖPPETTIDER

 

Mån – Fre kl. 7.00-16.00

Därefter jour dygnet runt på: 08-25 17 32