Avloppsrensning Sollentuna

Har du problem med ditt avlopp?

Bor du i Sollentuna och har problem med ditt avlopp? Ring då och boka in oss för alla arbeten som rör avloppsrensning som exempelvis rörinspektioner eller fräsning av avloppsrör. Många lever helt ovetande om att det ofta bildas smuts och beläggningar i avloppsrören som orsakar översvämningar och andra problem på sikt.

Om du är medveten om den risken så kan du förebygga allvarliga problem redan innan de uppstår. Genom att boka in en rörinspektion för att kontrollera hur rören ser ut och om det finns problem så kan man uppräcka problem som kan bli allvarliga i framtiden. Du kan även boka en hetvattenspolning för att spola rent avloppsrören eller välja tjänster som stamspolning, fräsning eller slamsugning som vi erbjuder både till privatpersoner och företag.

Erfaren firma med mycket kunskap och kompetens

Vi har över 15 års erfarenhet i branschen och har sett det mesta inom avloppsrensning, vilket har gett oss en stor erfarenhet. Med kunder som Balder, Bravida och Hestia så kan vi garantera dig om vårt professionella arbetssätt och kunskap av branschen. Inga problem är för små eller stora. Vi finns till för dig alla timmar på dygnet eftersom vi använder oss av en jourtelefon som du kan ringa även utanför ordinarie arbetstid för avloppsrensning i Sollentuna.

Avloppsrensning Sollentuna

Vi är snabbt på plats och löser dina akuta problem med avloppsrören effektivt. Just vår snabbhet och effektivitet är ofta mycket uppskattat bland våra kunder. Detta kommer med mångårig erfarenhet och väl utbildad personal som vet vad de gör. Våra bilar är även utrustade med rörinspektionskamera för att kunna gå in i avloppsröret och på en gång se vart problemet sitter utan att boka en extra tid för detta.

Förebyggande syfte

Många hushåll kan ha problem som håller på att bli värre utan att de vet om det, och eftersom många problem kan förebyggas genom att inspektera rören så rekommenderar vi varmt att du kontaktar oss gällande en tidsbokning för avloppsrensning i Sollentuna.

KONTAKT

 

Tel: 08-25 17 32

Mail: info@avloppsservice.se

Adress: Ranhammarsvägen 4A, 168 67 Bromma

ÖPPETTIDER

 

Mån – Fre kl. 7.00-16.00

Därefter jour dygnet runt på: 08-25 17 32