Avloppsrensning Solna

 

Bor du i Solna och drabbas då och då av akuta problem med avloppsrör? Du kan kontakta oss dygnets alla timmar och vi är snabbt på plats för att lösa akuta avloppsrensningar eller översvämningar.

Eftersom att vi har arbetat med avloppsrensning och andra relaterade arbeten i över 15 år så kan vi stolt säga att vi kan dessa typer av arbeten. Flera av våra kunder prisar oss för att vi är snabba och effektiva när det gäller arbeten med avlopp, och att vi alltid använder den senaste tekniken i våra bilar.

Personal med utbildning och kompetens

Vi erbjuder en bred kompetens och våra anställda vidareutbildas kontinuerligt inom branschen för att vara uppdaterade inom de tjänster som vi erbjuder. För at vara så effektiva som möjligt så arbetar vi alltid med den senaste tekniken.

Förebygg problem med avloppet

Vi utför arbeten både för privatpersoner och företag när det gäller avloppsrensning i Solna, och du kan alltid kontakt oss för en offert eller mer information. Du kanske behöver stamspolning utan att du ens visste om det? Var på den säkra sidan och boka oss eftersom det är vanligt att avloppsrör kan ha mindre problem utan att det märks men som lätt blir större under årens lopp. Med en rörinspektion ser vi lätt om det finns några problem med dina rör.

Otroligt många nöjda kunder

Vi utför exempelvis arbeten som fräsning, stamspolning, hetvattenspolning och ledningssökning i avloppsrören för att upptäcka problem, rengöra dem eller helt enkelt för att underhålla dem. Vi arbetar med många välkända fastighetsbolag till exempel Akelius, Skandia Fastigheter och Vasakronan. Så tveka inte på att ta kontakt med oss om du känner dig orolig gällande avloppsrören i hemmet, eller om du misstänker att det kan vara något fel med rören. Får du lätt översvämning i vasken så är det ett varningstecken och du bör då kontakta oss omedelbart.

KONTAKT

 

Tel: 08-25 17 32

Mail: info@avloppsservice.se

Adress: Ranhammarsvägen 4A, 168 67 Bromma

ÖPPETTIDER

 

Mån – Fre kl. 7.00-16.00

Därefter jour dygnet runt på: 08-25 17 32