Avloppsrensning Täby

Lång erfarenhet i branschen

Vi utför avloppsrensning i många orter inom Stockholms området och Täby är en av dem som vi arbetar i. Vi har funnits i över 15 år i branschen och vi är stolta över att erbjuda kunnig personal som fortbildas kontinuerligt. Vi använder oss alltid av den senaste tekniken i våra bilar när du behöver hjälp med avloppsrensning i Täby eller andra relaterade arbeten.

Avloppsrensning Täby

Vi utför flertalet av arbeten som rör avloppsrensning men även förebyggande åtgärder som rörinspektioner och ledningssökning. När man gör ledningssökningar så är det ofta på grund av att det är dags för en renovering eller om du har svårt att hitta läckor i avloppet. Då går vi in med en sond som släpps ner i röret och som sedan skickar upp en signal så att vi kan följa hur rörledningarna går under marken.

Vi får då en bild av hur rören ser ut och kan skapa en ritning som grund för eventuella åtgärder som kan behövas. Inga arbeten är för svåra för oss och vi använder oss endast av den senaste utrustningen för våra arbeten. Avlopp Service finns även tillgängliga dygnet runt eftersom vi har ett journummer som du kan ringa utanför arbetstid. Vi uppmanar dig att kontakta oss när du är i behov av akuta åtgärder och hjälp med avloppsrensning i Täby.

Stor kundkrets

Våra kunder är nöjda med oss och det finns många anledningar till det; vi är kunniga, snabbt på plats och effektiva i vårt arbete. Eftersom vi besitter en stor kunskap inom området så kan vi alltid hitta problemen och lösa dem för våra kunder. Vi gillar det vi gör helt enkelt, vi är duktiga på det och vi trivs med vårt arbete. Detta är också några skäl till att vi har välkända kunder som Balder, Akelius och Skandia Fastigheter bara för att nämna några exempel.

KONTAKT

 

Tel: 08-25 17 32

Mail: info@avloppsservice.se

Adress: Ranhammarsvägen 4A, 168 67 Bromma

ÖPPETTIDER

 

Mån – Fre kl. 7.00-16.00

Därefter jour dygnet runt på: 08-25 17 32