Avloppsrör rening Stockholm

Rengöring av rör

Behöver du rengöra avloppet och bor i Stockholm? Då behöver du inte söka ytterligare eftersom vi har precis de tjänster som behövs för det. När det gäller rening av avlopp så erbjuder vi tjänster som stamspolning, hetvattenspolning, fräsning och slamsugning.

Förebygga framtida problem

I de flesta hushåll får man någon gång problem med sitt avlopp och avloppsrören, men det går att förebygga problem som kan dyka upp i framtiden. Anlita oss för att genomföra en rörbesiktning och spolning så får du en överblick på nuläget och faktorer som kan leda till problem framöver, samt att vi spolar rent avloppsrören i förebyggande syfte.

Avloppsrör rening Stockholm

Med rena avloppsrör så behöver du inte oroa dig för kostsamma arbeten i framtiden utan kan lägga din energi på andra saker. Vi har även jour dygnet runt så du alltid når oss även utanför kontorstid om olyckan skulle vara framme. Det sparar du även pengar på eftersom att du kan undvika kostsamma vattenskador då vi snabbt är på plats för att åtgärda problemet. Många av våra kunder påpekar att vi är snabba att komma till platsen och vi gör allt för att du ska få snabb professionell hjälp dygnet runt.

Använder den senaste tekniken

Vi använder oss enbart av den senaste tekniken för att säkerställa att arbetet sker på bästa möjliga sätt utan förseningar. Våra bilar är även utrustade med rörbesiktningsutrustning så att vi alltid har med oss utrustningen för att kunna göra en rörbesiktning även om vi arbetar med andra saker. När det gäller att avloppsrör rening i Stockholm så är vi experter. Vi har en positiv arbetsmiljö och vi tror på kontinuerlig fortbildning av våra anställda, vilket håller oss uppdaterade med den senaste tekniken.

Hjälp och rådgivning

Kontakta oss vid behov eller när du behöver rådgivning gällande rensning, avloppsrör rening i Stockholm eller om du har andra övriga frågor. Inga jobb är för svåra för oss!

KONTAKT

 

Tel: 08-25 17 32

Mail: info@avloppsservice.se

Adress: Ranhammarsvägen 4A, 168 67 Bromma

ÖPPETTIDER

 

Mån – Fre kl. 7.00-16.00

Därefter jour dygnet runt på: 08-25 17 32