Spolbil jour Hässelby

Vid akuta behov

Vi har jourbilar redo att rycka ut när du behöver akut hjälp, och vi har spolbil jour i Hässelby så finns vi till för dig när du än må behöva hjälpen. Det kan handla om stopp i avloppet eller översvämningar som kan leda till dyra kostnader om felet inte åtgärdas på en gång.

Det är av den anledningen som vi använder oss av vårt journummer när det sker något akut. Vi har öppet dygnets alla timmar. Vi har en bil redo för alla slags spolningsarbeten som kan krävas och där vi skickar vår närmsta bil till dig.

Spolbil jour Hässelby

Vi tror på att hjälp ska finnas till hands oavsett vilken tid på dygnet det är, därför har vi våra jourspolbilar.  Men det kan också vara bra att förebygga vissa problem redan innan de sker, och hör du kluckande ljud i avloppet så kan det vara dags för en hetvattenspolning av dina avloppsrör. Det kan också vara så att det lätt blir översvämning i vasken eller i andra avloppsbrunnar i hemmet och då är det verkligen läge att kontakta oss för rådgivning och tidsbokning. Gör du det i tid så slipper du jouren.

Arbeten för alla målgrupper

Vi utför arbeten både för privatpersoner och företag. Vi har flera välkända företag som kunder, vilket också är ett bevis på att vi håller hög standard och har deras tillit när fel väl behöver åtgärdas. Flera större fastighetsbolag som Vasakronan och Skandia Fastigheter anlitar oss när det gäller arbeten med avloppsrensning eller andra relaterade jobb.

Snabbt på plats

När det gäller vår jour så kan vi vara stolta med att erbjuda snabb hjälp på plats, och det är också en av de saker som våra kunder är väldigt nöjda med – att vi kommer snabbt till platsen. Vi är där så fort som möjligt så att du kan undvika stora och kostsamma reparationer efter vattenläckage tack vare vår spolbil jour i Hässelby.

KONTAKT

 

Tel: 08-25 17 32

Mail: info@avloppsservice.se

Adress: Ranhammarsvägen 4A, 168 67 Bromma

ÖPPETTIDER

 

Mån – Fre kl. 7.00-16.00

Därefter jour dygnet runt på: 08-25 17 32