Spolning avloppsrör Nacka

Hjälp vid alla situationer

Behöver du spolning av avloppsrör i Nacka? Då har du hittat rätt. Vi erbjuder hetvattenspolning av avloppsrören med hjälp av högtrycksspolning, och du kan gärna kontakta oss för offert och rådgivning. Vi erbjuder även jour dygnet runt om du behöver akut hjälp.

När vi spolar rent avloppsrör så använder vi hett vatten och högt tryck för att spola rent från fett och beläggningar som bildats över tid och som fäst sig i rören. Vi har anpassade munstycken som är särskilt framtagna för spolningsarbeten och du kan känna dig trygg med att våra anställda kontinuerligt utbildas inom den senaste tekniken.

Spolning avloppsrör Nacka

Du kan tjäna mycket på att spola dina avloppsrör regelbundet så att du förhindrar att små problem blir stora i framtiden. Regelbunden spolning förlänger även livslängden av rören, vilket är positivt då du inte behöver byta dem lika ofta.

Om du märker att avrinningen försämrats så kan det vara dags för en hetvattenspolning, eller exempelvis om det bubblar och kluckar i diskhon. Kontakta oss för tidsbokning och offert för spolning av avloppsrör i Nacka så kommer vi och åtgärdar dina problem med avloppsrören så fort som möjligt. Vi erbjuder våra tjänster både till privatpersoner och företag. vi har i dagsläget flera välkända fastighetsbolag som kunder.

Trygg och erfaren hjälp

Du kan känna dig trygg med att anlita oss oavsett om det gäller stora och komplexa projekt eller små stopp i avloppet i hemmet. Vad du än behöver hjälp med så finns vi till för dig, och inga jobb är för svåra för oss. Vi har arbetat inom branschen i över 15 år och kan erbjuda kompetent utfört arbete. Vi trivs med vad vi jobbar med och det märker också våra kunder. Välj oss för professionell service för spolning av avloppsrör i Nacka.

KONTAKT

 

Tel: 08-25 17 32

Mail: info@avloppsservice.se

Adress: Ranhammarsvägen 4A, 168 67 Bromma

ÖPPETTIDER

 

Mån – Fre kl. 7.00-16.00

Därefter jour dygnet runt på: 08-25 17 32