Spoltjänst i Stockholm

 

Bor du i Stockholm och är i behov av spolning av avloppet? Då har du kommit helt rätt. Vi erbjuder både stamspolning och hetvattenspolning i fastigheter runt om i Stockholm, vi har arbetat med detta i över 15 år. Vi kan avlopp och vi kan rensning av dem tack vare mångårig erfarenhet.

För både privatpersoner och företag

Många av våra kunder är större fastighetsbolag, men vi erbjuder även tjänster till privatpersoner. Ett bevis för hur mångsidiga vi är och vilken kompetens vårt företag besitter. Inga arbeten är för svåra för oss och vi tar hjälp av den senaste tekniken i alla våra arbeten. Vi erbjuder kontinuerlig fortbildning för våra anställda så att vi alltid hänger med när det gäller ny teknik, samt att vi alltid fortsätter att lära oss nya arbetssätt. Detta för att kunna ge bästa möjliga service till våra kunder. Vi har alltid med oss rörinspektionskamera som finns i våra bilar om det skulle vara så att vi behöver inspektera rören för ytterligare fel eller i förebyggande syfte.

Fördelen med att vi har med oss all utrustning i våra bilar är att det inte behövs någon separat tidsbokning om det krävs ytterligare åtgärder när man exempelvis väl har påbörjat en spolning.

Förebygger åtgärder i framtiden

Vår spoltjänst i Stockholm innebär att vi genomför en spolning av avloppsrören där vi använder oss av högtrycksspolning med hett vatten för att spola rent fett och avlagringar som fastnat inne i rören. När vi stamspolar så använder vi vår spolbil som spolar rent rören med ungefär 80 gradigt vatten, vilket rengör rören från smuts och diverse avlagringar. Att regelbundet stamspola rören ökar livslängden på rören och förebygger dyra åtgärder i framtiden. Vi ser gärna att du tar kontakt med oss om du har några frågor gällande stamspolning eller hetvattensspolning.

Vänd dig till oss

En stamspolning bör ske var sjätte år i förebyggande syfte så tveka inte att ta kontakt med oss och vår spoltjänst i Stockholm redan idag. Vi erbjuder även jour vid akuta stopp i avloppet och finns till för dig alla dygnets timmar om du ringer vårt journummer.

KONTAKT

 

Tel: 08-25 17 32

Mail: info@avloppsservice.se

Adress: Ranhammarsvägen 4A, 168 67 Bromma

ÖPPETTIDER

 

Mån – Fre kl. 7.00-16.00

Därefter jour dygnet runt på: 08-25 17 32