Stopp i avloppet Solna

Hjälp finns oavsett tid på dygnet

Bor du i Solna och har fått stopp i avloppet? Du kan vara helt lugn oavsett om det händer mitt i natten eller på morgonen eftersom vi alltid har ett journummer tillgängligt dygnets alla timmar. Du kanske har på känn att det kan vara något större stopp i avloppet och vill göra en spolning av avloppsrören i förebyggande syfte? Då kan du också kontakta oss för offert och tidsbokning eftersom vi genomför alla slags arbeten gällande avloppsrensning.

Senaste tekniken

Vår personal utbildas kontinuerligt med hjälp av vidareutbildningar och vi använder oss endast av den senaste tekniken för att underlätta både för oss och våra kunder. Vi erbjuder snabb och effektiv service, vilket också är ett bevis på att vi kan vår sak. Våra kunder har berömt oss för att vara snabbt på plats och vi har många större fastighetsbolag som har valt oss som företag när det kommer till avloppsrensning och andra relaterade arbeten.

Stopp i avloppet Solna

Stopp i avlopp är de vanligaste arbetena som vi löser, men det kan också behöva göras en rörinspektion för att säkerställa att det inte krävs andra åtgärder. Vi har därför alltid med oss rörinspektionskamera i våra bilar så att vi kan utföra även inspektioner vid andra slags arbeten, och de kräver inte heller en separat tidsbokning. Vi är här för att göra våra kunder nöjda och hjälper gärna till om du har frågor eller funderingar när det gäller förebyggande åtgärder med hjälp av avloppsrensning eller stopp i avlopp i Solna.

Både enklare och avancerade arbeten

Det kan handla om stamspolning eller hetvattenspolning eller till och med ledningssökning för att kartlägga hur avloppen ser ut för att få en helhetsbild av eventuella åtgärder. Det finns inga jobb som är för svåra för oss. Vi utför alla slags arbeten som rör avloppsrensning, oavsett om det är fräsning, stamspolning eller hetvattenspolning. Kontakta oss för att få reda på mer om våra tjänster samt rådgivning om stopp i avloppet i Solna.

KONTAKT

 

Tel: 08-25 17 32

Mail: info@avloppsservice.se

Adress: Ranhammarsvägen 4A, 168 67 Bromma

ÖPPETTIDER

 

Mån – Fre kl. 7.00-16.00

Därefter jour dygnet runt på: 08-25 17 32