Avloppslukt från toalettstol – orsak & lösning

Upplever du att det luktar illa från din toalettstol? Kanske att det till och med finns en avloppslukt? Då har du hamnat helt rätt. Vi tänkte nämligen berätta mer om vad detta problem kan bero på, hur du går tillväga för att lösa det samt hur vi på Avloppsservice kan bistå med hjälp.

läs mer

Vad är stamspolning?

Regelbunden stamspolning är något som rekommenderas för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Men vad innebär det egentligen? Vi går igenom vad stamspolning innebär och varför det är så viktigt.

läs mer

Avlopp luktar efter rensning – orsak och lösning

Så, du har rensat ditt avlopp men upplever att det antingen fortsätter eller också börjar lukta illa? Då har hamnat helt rätt! Med över 20 års erfarenhet av avloppsrelaterade problem har vi sett och åtgärdat det mesta, så även problematik med avlopp som luktar efter rensning. I denna artikel delar vi därför med oss av möjliga orsaker och lösningar. 

läs mer

Så får du bukt med ett avlopp som luktar illa

Ett illaluktande avlopp är någonting som troligtvis alla vill slippa. Dessvärre är det inte ovanligt att man som hus- eller bostadsrättsägare någon gång får problem med dåliga odörer från avloppet. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om vad ett sådant problem kan bero på, hur du går tillväga för att lösa det, samt hur vi på Avloppsservice kan bistå med hjälp.

läs mer

Vattenlås under handfat läcker – så löser du det

Avloppsrelaterade problem är vanligt förekommande. Det är någonting som alla kommer att stöta på förr eller senare. Ibland händer det att man har stopp i avloppet medan det andra gånger kan handla om att det läcker från vattenlåset under handfatet. I denna artikel tänkte vi reda ut för vad det sistnämnda problemet kan bero på, samt hur du går tillväga för att lösa det.

läs mer

Varför bubblar det i duschen när man spolar?

Har du stött på problem med avloppet? Mer bestämt att det bubblar i duschen när du spolar i toaletten eller handfatet? Då har du hittat helt rätt. I denna artikel tänkte vi berätta mer om vad som kan vara orsaken till problemet, hur du går tillväga för att lösa det, samt hur vi på Avloppsservice kan bistå med hjälp!

läs mer

Golvbrunn rinner över – orsaker och lösningar

Golvbrunnen tenderar att skapa mycket huvudvärk hos bostadsägare. Både i lägenheter, radhus och hus. Ett vanligt problem som många upplever är att golvbrunnen rinner över. Det vill säga att vattnet inte rinner undan. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om vad ett sådant problem kan bero på, samt hur du går tillväga för att få bukt med detta. Dessutom berättar vi hur du bör agera ifall du inte kan lösa problemet på egen hand!

läs mer

Det luktar jord från avloppet – vad beror det på?

Det är inte ovanligt att det förekommer en dålig doft från avloppet i hemmet. Oavsett om det gäller hus eller lägenhet, nytt eller gammalt. Vissa beskriver doften som att ”det luktar jord från avloppet”. I denna artikel tänkte vi därför dela med oss av möjliga orsaker till en sådan doft samt potentiella lösningar på problemet.

läs mer

Dålig lukt från avlopp i dusch – orsak och lösning

Upplever du en dålig lukt från avloppet i duschen? Då är du inte ensam. Det är nämligen något som de allra flesta hushållen får uppleva förr eller senare. Med anledning av detta tänkte vi i denna artikel berätta mer om vad den dåliga lukten kan bero på, hur du går tillväga för att lösa det, samt vart du kan vända dig ifall problemet kvarstår.

läs mer

Så gör du för att rengöra vattenlås till tvättmaskin

Vi har i en tidigare artikel berättat hur du går tillväga för att rensa vattenlås i kökshon och badrumshandfatet. För att fortsätta på den inslagna vägen tänkte vi i denna artikel dela med oss av en steg-för-steg guide på hur du går tillväga för att rengöra vattenlåset till tvättmaskinen.

läs mer