Avloppsrensning på Ekerö

Oavsett om du bor i villa eller lägenhet kan du drabbas av ett stopp i avloppet. Om olyckan har varit framme hemma hos dig, kan du med fördel höra av dig till oss på Avloppsservice. Vi erbjuder snabb och professionell avloppsrensning på Ekerö!

Proffsig hjälp vid avloppsstopp

Vi startade vår verksam år 1998. Ända sedan dess har vi haft äran att hjälpa tusentals nöjda privatpersoner, företag och fastighetsägare med avloppsrelaterade problem. Ett av de allra vanligaste jobben vi utför är avloppsrensningar.

Med tusentals genomförda arbeten har vi samlat på oss en ovärderlig erfarenhet och kunskap. Vi arbetar dessutom med moderna redskap, vilket innebär att vi kan lösa både små och stora problem på ett professionellt och effektivt sätt!

 

Vanliga orsaker till stopp i avloppet

Att det är så många som råkar ut för stopp i avloppet är inte konstigt. I alla hushåll spolas det nämligen dagligen ner matrester, hår och andra otrevligheter i avloppet. Smuts och fett som sedermera fastnar i rören och gör att vattnet inte rinner undan som det ska.

Spolar man ner tillräckligt mycket smuts i avloppet och eller låter det gå tillräckligt lång tid, kommer man så småningom att råka ut för ett avloppsstopp. Ett stopp som måste lösas så snart som möjligt.

 

Vår jour är öppen dygnet runt

Frågan är inte om man kommer att råka ut för ett stopp i avloppet, utan när man kommer att göra det. Många gånger tenderar stoppet dessutom att komma olägligt. Kanske en sen kväll eller mitt under en helg.

För att du alltid ska kunna ta del av vår professionella hjälp har vi därför en dygnet runt öppen jour. Oavsett dag eller tid på dygnet kan vi således utföra en avloppsrensning på Ekerö!

 

Sammanfattningsvis

När du väljer att anlita oss kan du känna dig trygg med att:

  • Få professionell hjälp av en firma med över 20 års erfarenhet
  • Kunna få hjälp under dygnets alla timmar
  • Vi är effektiva och punktliga

Vad väntar du på? Hör av dig till oss redan idag.