Avloppsrensning i Sollentuna

Bor du i Sollentuna och önskar hjälp med en avloppsrensning? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Avloppsservice. Med lång erfarenhet från branschen och en dygnet runt öppen jour kan vi alltid erbjuda dig snabb och professionell hjälp!

Professionell avloppsrensning 

Som nämnts inledningsvis har vi en lång erfarenhet från branschen. Mer specifikt har vi varit verksamma ända sedan slutet på 90-talet, vilket innebär att vi besitter den erfarenhet och kunskap som krävs för att genomföra en professionell avloppsrensning.

Förutom en lång och bred erfarenhet besitter vi moderna redskap som gör att även komplexa problem kan lösas på ett snabbt och effektivt sätt. Det innebär både tids- och kostnadsbesparingar för dig!

Är du bosatt i Sollentuna och önskar en professionell avloppsrensning är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Avloppsservice.

 

Vår jour är öppen dygnet runt

Ytterligare en fördel med att anlita oss är att vi har en avloppsjour som är öppen dygnet runt. Det spelar således ingen roll om du får ett akut stopp som måste lösas under sena kvällar eller helger. Våra kompetenta medarbetare är alltid redo att bistå med hjälp!

 

Hjälp vid alla typer av arbeten

För att slippa allvarliga stopp och skador i avloppen är det viktigt att de tas om hand om på bästa sätt. Vi erbjuder därför många olika typer av underhållstjänster såsom hetvattenspolning, vilket innebär att vi tar bort smuts och fett som fästs på rören (och riskerar att leda till ett stopp).

Vid allvarligare problem kan vi erbjuda fräsningar där vi tar itu med hårda beläggningar och rotintrång. Med andra ord har vi möjlighet att hjälpa dig vid alla typer arbeten, oavsett omfattning!