Fräsning

Fräsning med den senaste tekniken

Har du drabbats av rotintrång? Eller är du i behov av en rejälare metod för att bli av med kraftiga beläggningar i rören? Då är fräsning ett bra och effektivt alternativ. Vi utför fräsning i hela Stockholmsområdet och använder oss bara av den senaste tekniken. Tveka inte att höra av dig om du har problem med ditt avlopp.

Så utför vi en fräsning

Innan vi genomför en fräsning utför vi först en rörinspektion där vi filmar insidan av rören. Vi kan då se huruvida rören samlat på sig hårda beläggningar eller drabbats av rotintrång, och därmed ta beslut om fräsning är den bästa metoden för att lösa problemen.

Med en kombination av högtrycksspolning, kedjor och roterande munstycke tar vi bort, eller fräser bort, rotintrång, rostbeläggningar, betongrester eller andra beläggningar som kan täppa till i avloppen. Vi är utrustade med den senaste tekniken och kan utföra fräsning för flera storlekar på rören.

Efter att fräsningen genomförts gör vi ytterligare en rörinspektion där vi filmar insidan av rören, så att du och vi kan se skillnaden som fräsningen gjort. Resultatet av rörinspektion och fräsningen levererar vi antingen på CD, ett USB-minne eller via en länk som vi skickar till din e-postadress.

Då behöver du en fräsning

Har rötter från träd växt i dina rör? Eller har kraftigare beläggningar så som fett, rost och fekalier fastnat i rören och försämrat glidytan? Då behöver du en fräsning som effektivt avlägsnar rötter och hårda beläggningar som kan komma att skapa problem i dina rör så som stopp och översvämning.

Att tänka på

Det är vanligt att det finns hårda beläggningar i avlopp som bildas med åren – i synnerhet köksavloppen som näst intill dagligen utsätts för matfett som är en stor orsak till att dessa beläggningar uppstår. Matfettet fäster sig i rören och med tiden blir det till en hård beläggning som kanske måste avlägsnas med fräsning. Se över avloppen då och då, så att du slipper obehag och större problem. Vi erbjuder rörinspektion vilket kan förebygga problem då de kan tas om hand i tid.