Högtrycksspolning Stockholm

Hjälp med högtryckspolning i Stockholm

Avloppsservice har lång och bred erfarenhet av högtryckspolningar. Vi är snabbt på plats och det är också en av anledningarna till varför våra kunder väljer oss för högtryckspolning i Stockholm. Våra anställda trivs i en positiv arbetsmiljö. Med vår glada och kunniga personal smittar det också av sig på våra kunder. Vi använder oss av kontinuerlig vidareutbildning för all personal så att vi alltid hänger med i den senaste tekniken. Det gör vi samtidigt som vi utvecklar vår kunskap som vi samlat på oss under alla de år som vi varit verksamma. Vi har över 20 år i branschen och vi kan utföra alla slags arbeten som rör högtryckspolning i Stockholm.

Hetvattenspolning eller högtrycksspolning?

Hetvattenspolning eller högtrycksspolning är en av våra tjänster som vi erbjuder både som förebyggande åtgärd för framtida problem med avloppsröret. Det hjälper även som konkret åtgärd när det har bildats mycket fett och smuts inuti röret. Vi är verksamma i Stockholm och behöver du hjälp med att spola ditt avlopp så har du kommit helt rätt.

Högtrycksspolning med hett vatten

Med hjälp av högtryck och hett vatten så spolar vi rent dina avloppsrör från smuts och fett som lagrat sig på rören. Det heta vattnet är optimalt för att fettet smälter bort från rören och trycket blåser bort smutsen och allt annat som lagt sig i röret. Vi utför denna tjänst både till företag och privatpersoner. Inga jobb är för små eller stora för oss. Inga arbeten är för svåra för oss och vi använder oss av den senaste tekniken för att säkerställa att vi håller oss uppdaterade och för att spara tid åt våra kunder.

För rådgivning och hjälp

När det gäller högtrycksspolning i Stockholm så är vi bara ett telefonsamtal bort och vi ser gärna att du kontaktar oss för offert och tidsbokning. Du kan även nå oss dygnet runt om olyckan skulle vara framme även utanför arbetstid eftersom vi har ett journummer som du kan nå oss på när som helst.