Ledningssökning

Hitta problemen snabbt med en ledningssökning

Är det dags för renovering? Är ritningarna över rören ofullständiga? Eller har du problem med att hitta läckor eller stopp i avloppet? Då kan du behöva en ledningssökning där vi lokaliserar rörens dragning eller olika problem som uppstått. Vi utför ledningssökning i hela Stockholm.

Så går en ledningssökning till

När vi utför en ledningssökning så för vi in en sond, även kallad sändare, in i rören. Sonden drivs framåt med en rörål eller en robotvagn och som kontinuerligt ger med sig en signal som vi spårar från markytan. Uppe vid markytan har vi en mottagare som fångar upp dessa signaler och vi kan då följa ledningarnas gång under marken.

Bra och anpassad utrustning

Vi på avloppsservice använder oss bara av den senaste tekniken. Med vår utrustning kan vi följa ledningarnas gång genom jord, väggar och betong. Utrustningen är anpassad till att fungera i de flesta utrymmen och områden. Ingenting är för svårt för oss!

Genom att kartlägga ledningarna och skapa en fullständig och korrekt karta över deras dragning underlättar vi framtida ingrepp. Med en komplett ritning kan vi lättare avgöra vilka åtgärder som måste vidtas om problem i rören uppstår.

När behöver jag en ledningssökning?

Har du problem med att lokaliserar vart rören tar vägen, vart i rören som det läcker eller har blivit stopp? Med en ledningssökning hittar vi snabbt svårfunna problem som vi sedan åtgärdar.

Jour vid akuta stopp i avloppet

Ibland uppstår akuta stopp i avloppen och då är vi snabbast på plats. Ring oss på 08 25 17 32 om olyckan är framme så vi skickar närmsta bil till dig. Vi erbjuder jour dygnet runt.