Sanering

Vi erbjuder sanering

Dags för rengöring av soprummet? Eller börjar källarutrymmet bli alltför smutsigt? Vi sanerar en mängd olika utrymmen och miljöer, och har all utrustning och tillbehör som krävs. Vi har hjälpt till med sanering i hela Stockholmsområdet, och hjälper gärna dig med!

Sanering i alla mijöer

När vi är ute och tjänstgör stöter vi ibland på behovet av sanering. Ute i industrier kan det lätt bli hårt nersmutsat. Här kör vi med hetvattenspolning för att på så vis sanera utrymmet eller området från smuts. Ibland sanerar vi även utrymmen i restauranger som dagligen utsätts för mycket fett, vilket fäster sig på ytor.

Detta sanerar vi också genom hetvattenspolning då det heta vattnet gör så att fettet smälter. Om det inte är industri eller restaurang kan det lika väl vara ett soprum eller ett källarrum som måste spolas rent och/eller bli av med illaluktande doft. Inga utrymmen eller miljöer är varken för små eller för stora för oss!

Vi är alltid föreberedda

Vi har all utrustning och alla de tillbehör som kan tänkas behöva för en lyckad sanering. För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd och vi slutför alltid vårt arbete. Vi har alltid med oss utrustning för sanering då vi ibland stöter på utrymmen som är i behov av en sanering, även om uppdraget kan ha varit något annat från första början. Vi vill kunna erbjuda ett så bra arbete som möjligt för våra kunder.

När behöver jag en sanering?

En sanering är ett bra alternativ om du behöver bli av med hårda beläggningar av fett eller smuts i ett utrymme, samt dålig lukt. Utrymmena kan vara allt från soprum och sopnedkast och till källarutrymmen eller industrier.

Vi hjälper privatpersoner och företag med sanering i hela Stockholmsområdet. Behöver du också hjälp? Ring oss då på 08 25 17 32.